Futurism

Acești pantofi vegani au tălpi din baloane de petrecere reciclate

Nuven poate arată ca pantofii tăi obișnuiți, eleganti, din piele intoarsa, grozavi pentru o plimbare de duminică, dar sunt cu totul altceva. Undo for Tomorrow le-a conceput în așa fel încât să nu fie nevoie să se folosească materiale plastice sau alte materiale sintetice.

Moda sustenabilă nu a fost niciodată mai în vogă și, sincer, nu am putea fi mai fericiți pentru asta. Această tendință continuă susținută de marii retaileri a făcut posibile inițiative precum Undo for Tomorrow și Nuven, pantofii lor vegani de crowdfunding, cu tălpi, fabricați din baloane de petrecere uzate.

În schimb, tălpile din cauciuc sunt făcute din baloane de petrecere aruncate și resturi de anvelope, care ajută la rezistență și flexibilitate. Talpa intermediară din spumă netedă este extrem de moale și menține adidașii destul de ușori. Producătorul spune că cântăresc doar 186 de grame, de altfel.

Adidasi din baloane reciclate

Revenind la materialele folosite la fabricarea lui Nuven, ar trebui să știi că protecția degetelor este fabricată din cauciuc din pădurea tropicală amazoniană, care în timp urmează forma picioarelor tale.

În ceea ce privește stratul superior, nu te speria- este 100% vegan, cu o căptușeală din bambus care ține mirosul neplăcut și este, de asemenea, antibacterian.

Chiar și pielea de căprioară pe care o vezi mai sus este făcută din plastic reciclat și are o îmbrăcăminte hidrofobă pentru cazul în care ploile acelea de vară te ajung din urmă.

Toate acele puncte de durabilitate te-ar face să crezi că aceștia sunt niște pantofi sport scumpi – dar asta nu ar putea fi mai departe de adevăr.

Adidașii Nuven au fost finanțați printr-o campanie de crowdfunding pe Indiegogo, unde și-au depășit cu MULT obiectivul flexibil.

Acum, fiecare pereche costă în jur de 80 de euro / 85 USD, ceea ce, în lumea sneakerheads, nu este nimic care să facă pe cineva să clipească. Chiar și pentru persoanele grijulii la buget, aceștia sunt o pereche de pantofi durabili la modă, la un preț competitiv.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: LG Free-form display, un ecran care se întinde ca materialul textil - techthelead.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top