Digital Living

Cele mai bune moduri să salvezi MP3 de pe Youtube

Convertoarele de Youtube în MP3 îți permit să te bucuri offline de clipurile sau melodiile tale preferate sau chiar și să downloadezi un eseu sau documentar de pe pagina web, pe care le poți asculta ca pe un podcast în timp ce lucrezi sau conduci.

Cum funcționează? E destul de simplu: tot ce trebuie să faci e să copiezi adresa clipului tău în căsuța din aplicație și poți începe.

Sunt o mulțime de convertoare YouTube în MP3 disponibile, dar găsirea unuia decent se poate dovedi o adevărată provocare. Majoritatea sunt pline de publicitate invaziva, altele îți impun o limită de download, pe cand altele funcționează doar dacă instalezi alte aplicații adiționale de care nu ai nevoie.

Dacă vrei să folosești convertoarele pentru un uz personal limitat, ClipGrab sau Y2Mate sunt opțiunile tale cele mai bune. Dacă ai nevoie să umbli la funcții mai avansate cum ar fi integrări SoundCloud, audio de înaltă calitate și altele, uită-te prin ghid, am inclus și câteva soluții de acest tip.

Pentru a putea să te ajutam să-ți fie mai ușor să găseșți unul care să se muleze pe preferințele tale, am alcătuit o lista cu cele mai bune convertoare YouTube în MP3, alături de argumente pro și contra.

YTMP3

YtMp3 este un convertor simplu și gratuit de Youtube în MP3 care permite conversia clipurilor Youtube în 2 formate: MP3 si MP4.

În afara de conversie, aplicația are o opțiune pentru editarea numelor fișierelor. Poți redenumi fișierul înainte să-l salvezi. Convertorul nu te lasă să schimbi setările de calitate audio, dar mulțumită codului integrat, downloadurile tale vor fi mereu la calitate mare.

YtMP3

Pro: funcționează pe toate dispozitivele, nu are publicitate, este fără bara de unelte și are o viteza de conversie buna.

Contra: ai nevoie de un browser care suportă Flash, cu toate că asta nu este chiar o mare problemă.

MP3STUDIO

Acest convertor are o interfață destul de simplă și ușor de folosit și funcționează prin copierea și lipirea linkurilor. Îți permite de asemenea să arhivezi fișierele descărcate pe un stick USB sau alte dispozitive similar.

MP3 Studio


Pro: Editor de etichete ID3, descărcări rapide și abilitatea de a asculta melodia înainte să o descarci.

Contra: nu poți urca decât 99 de fișiere deodată.

INOVIDEOAPP

Unul dintre uneltele de descărcare a clipurilor de Youtube și conversie Youtube la MP3, Inovideo este o aplicație excelentă dacă ești nevoit sa descarci multe clipuri și sa le convertești în audio.

Aplicația Inovideoapp îți permite să extragi partea audio din clipurile Youtube și să o salvezi separat că fișier audio MP3.

Inovideo

Pro: Un abonament anual accesibil care face super ușor să descarci un lot de clipuri Youtube și să obții fișierele MP3.

Contra: Numai pentru Windows.

VIDEOHUNTER

Videohunter este un alt program de descărcat clipuri de pe Youtube care funcționează perfect dacă vrei să descarci foarte multe clipuri rapid. Exact așa cum te-ai aștepta, doar copiază şi lipește linkul de la clipul sau playlistul tău, după care selectează unde vrei să-l descarci pe hard.

VideoHunter

Pro: Abonamentul anual este o afacere buna, care oferă descărcări masive nelimitate, descarcari de playlist si chiar si descarcari 8K. Asociază acest abonament cu un program de extras MP3-uri si ai putea să-ți creezi o librărie audio uimitoare pe hardul tău.

Contra: Abonamentul gratuit nu permite decat 3 clipuri pe zi la 480p, ceea ce este excelent doar dacă vrei sa downloadezi muzica de pe Youtube.

BYCLICK DOWNLOADER

BYCLICK DOWNLOADER îți permite să descarci multiple fișier nu doar de pe Youtube dar si de pe Facebook, Vimeo, Dailymotion si altele.

Poți salva aceste clipuri în format MP3, MP4, 4GP, AV, AVI, WMV, FLV si formate WebM, la rezolutie HD.

BYCLICK DOWNLOADER

Pro: suporta o varietate de formate, permite descărcări multiple simultane iar media descărcată poate fi copiată în iTunes fără probleme. De asemenea nu iți limitează numărul de clipuri pe care le poți descărca.

Contra: interfața este un pic aglomerată de toolbar-uri.

ANY YOUTUBE CONVERTER

Acest convertor îți permite nu doar să convertești clipuri în fișiere MP3 dar și să faci conversie de la un format video la altul.

Any Youtube Converter

Pro: opțiuni excelente pentru formate, efecte şi filtre adiționale, profile pentru diferite gadget-uri şi dispozitive.

Contra: îți cere sa instalezi aplicații adiționale, dar dacă eşti atent în timpul set-up-ului şi nu le instalezi, nu te va mai deranja altădată. Din păcate, acest convertor este compatibil numai cu Windows.

4K YOUTUBE TO MP3

Chiar dacă programul se numește 4K YOUTUBE TO MP3, poți salva cu usurință fișiere audio din formate de clipuri OGG si M4A. Mai mult de atât, funcționează foarte ușor cu Youtube, Vimeo, SoundCloud, etc. Ca să începi conversia, copiază adresa din browserul tău și apasă pe “Paste URL”.

4K Youtube to MP3

Pro: interfață ușoară și intuitivă, compatibl cu un număr de site-uri video, are o arie largă de formate audio din care să alegi.

Contra: este compatibil numai cu Windows şi ca să convertești un playlist întreg va trebui să cumperi versiunea premium.

FREEMAKE CONVERTER

Freemake îți permite să convertești fișiere de muzică de până la 320 Kbps.

Melodiile descărcate vor funcționa fără probleme pe orice dispozitiv. De asemenea poate stoca fișierele audio în cloud. Tu poți defini codecurile, canalele, bitrate-ul și rata de sampling, precum și să alegi sunet surround în 5.1 sau 7.1.

Freemake

Pro: poate extrage audio dintr-un număr de site-uri, are funcție de conversie mp3 pentru diferite dispozitive și poate urca muzica în iTunes, Google Drive și Dropbox printre multe altele.

Contra: nu deține foarte multe funcții.

FLVTO

Acest convertor îți permite să descarci clipuri HD de pe Youtube care pot fi ascultate cu succes pe orice dispozitiv şi mai important, este gratuit.

Poți converti de asemenea un video online. Adaugă flvto înainte de youtube.com în bara de adrese și apasă Enter pentru a converti un clip Youtube într-un MP3.

FVLTO - Youtube Converter

Pro: conversii rapide și nelimitate la o calitate destul de bună, convertorul nu necesită instalare sau înregistrare și este disponibilă conversia online.

Contra: are un număr limitat de formate de convertit si nu foarte multe funcții.

YOUTUBEMP3

YouTubeMP3 are o interfață intuitiva, care oferă acces facil la opțiunile sale. Poți ajusta volumul şi să selectezi formatul fișierelor în funcție şi gusturile și nevoile tale. Pentru o calitate mai bună, alege rația de compresie a fișierului MP3.

YoutubeMP3

Pro: poți accesa toate funcțiile pe o singură pagină și convertorul suportă atât formate audio cât şi video.

Contra: vine cu reclame iar viteza de conversie depinde foarte mult de traficul de pe website.

ATUBE CATCHER

Acest convertor oferă înregistrarea ecranului, un editor DVD, un inregistrator audio precum si funcție de conversie în grup. 

aTube Catcher - Studio Suite

Pro: este compatibil cu aproape toate formatele video, interfaţa are funcție de drag and drop și permite conversie în grup.

Contra: din păcate nu functioneaza decat cu Youtube.

Y2MATE

Acest convertor este foarte ușor de folosit, suporta un număr de formate și funcționează pe diverse platforme precum Youtube, Dailymotion și Facebook, ca să numim câteva dintre ele. Cel mai bun lucru: este complet gratuit de folosit.

y2mate - youtube converter

Pro: poți descărca un număr nelimitat de clipuri, este compatibil cu toate browserele, nu permite pop-up-uri în interfață şi vine de asemenea cu opțiuni de limbă multiple.

Contra: conversia este destul de înceată la clipuri lungi şi ocazional, serverului îi ia prea mult ca să răspundă sau nu răspunde deloc.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top