Digital Living

Movano, un nou smart ring capabil să îți măsoare pulsul, oxigenul din sânge și ceilalți parametri esențiali

movano inel inteligent

Inele inteligente capabile să-ți monitorizeze pulsul sau saturatia de oxigen din sânge nu sunt ceva nou. Dar un singur inel care să le facă pe toate… asta este mai greu de găsit. Movano a ușurat căutarea și a prezentat un smart ring, un inel inteligent, care este ajustabil și oferă multiple utilizări. 

Spre deosebire de alte intele inteligente care nu pot monitoriza decât una sau două semne vitale, inelul de la Movano este capabil să detecteze ritmul cardiac, variabilitatea ritmului (HRV), saturația de oxigen, somn, rata de respirație, și temperatura, spune compania.

Mai mult de atât, aplicația însoțitoare este capabilă să pună toate datele cap la cap și să facă corelări între ele care pot ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine statusul sănătății lor.

De fapt, planurile companiei cu produsele lor wearabe (de purtat) sunt destul de serioase, având în vedere că un dispozitiv este deja aproape de a câștiga certificarea FDA pentru un dispozitiv medical din clasa a II-a.

Movano Rings

Designul inelului este interesant de asemenea. Spre deosebire de competitorii lui, acest dispozitiv e ajustabil datorită benzii neterminate, care nu se înfășoară cu totul pe degetul utilizatorului cum fac dispozitivele similare.

Ar putea fi o opțiune mai ieftină? Până la urmă, Oura Gen 3 a avut un preț de 300$ (preț de pornire) cu un abonament ataşat.

Dacă Movano reușește să reducă costul, aceasta ar putea fi o ofertă atractivă pentru cei care se preocupă de sănătatea lor. Vom ști sigur în a doua parte a anului, când produsul se lansează oficial.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top