Digital Living

Este Desklab cu adevărat monitor portabil pentru productivitate sau il folosesti doar pentru jocuri? (review)

Este Desklab cu adevărat un monitor portabil sau nu? Îl poți folosi într-adevăr ca profesionist pe drum sau este mai potrivit pentru utilizarea zilnică, atunci când trebuie să stai la un birou mic? Răspundem la aceste întrebări în recenzia de mai jos și să vedem câteva specificații pentru unul dintre cele mai frumoase și mai ușoare monitoare portabile pe care am pus mâna până acum.

MONITORUL PORTABIL DESKLAB: DESIGN

Monitorul Desklab arată foarte bine. La 5.8 mm grosime și doar 590 grame greutate, iți poți da seama imediat că este fabricat din materiale de calitate.

Când vine vorba de conectivitate, are două porturi USB-C, unul Micro USB, unul mini HDMI și o mufă de 3,5 mm. Îl poti conecta la Mac sau PC și iti poti extinde porturile sau chiar să-ti încarci celelalte dispozitive conectându-le la monitorul Desklab.

Vine cu un adaptor AC/DC din cutie care scoate 5V, 6A, 30W, un cablu USB-C și un cablu mini HDMI la HDMI.

Suportul magnetic pe care îl vei vedea anunțat pe site-ul web Desklab Monitor nu a fost inclus în pachetul nostru. Dacă doresti unul, îl poți obține pentru 50 USD de aici.

MONITOR DESKLAB: PORTABILITATE ȘI COMPATIBILITATE

Desklab spune că dispozitivul lor are compatibilitate universală, așa că l-am încercat cu mai multe dispozitive pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru un utilizator obișnuit sau profesionist.

MONITORUL DESKLAB ȘI NINTENDO SWITCH

În primul rând, am încercat un Nintendo Switch pentru o sesiune de jocuri în coop, departe de casă. Experiența a fost așa cum era de așteptat: dimensiunea ecranului a fost suficient de bună pentru doi jucători, ne-am bucurat de culorile strălucitoare și de sunetul bun oferit.

Una peste alta, a fost cu siguranță o experiență mai bună decât pe ecranul Switch de 7 inchi.

MONITORUL DESKLAB ȘI UN TELEFON ANDROID

Rămânând pe partea de gaming, al doilea dispozitiv pe care l-am pus la încercare a fost un telefon Android (Asus ROG Phone 2).

De data aceasta a trebuit să vedem dacă atingerea a fost suficient de receptivă și cum ar fi să o folosim ca afișaj/tabletă de 15 inchi. Desigur, jocurile mobile pe o tabletă uriașă nu erau ideale. A fost distractiv pentru o vreme, dar în general credem că acest dispozitiv este mai bine folosit cu un suport și conectat la un alt dispozitiv.

Atingerea în sine se simțea ciudată în timpul jocului; degetele tale nu alunecă la fel de ușor ca pe un smartphone, deoarece stratul ecranului este destul de rigid.

MONITORUL DESKLAB ȘI UN PC DE GAMING

Jocuri pe computer cu Desklab? Da, asta este cu siguranță o posibilitate! Conectat la un laptop de gaming și folosit ca ecran secundar este un alt scenariu grozav, mai ales că de data aceasta nu a fost nevoie să-l atingem, doar să-l urmărim.

Deoarece am vrut să-l vedem în acțiune în timp ce ne jucăm, l-am încercat și ca afișaj secundar pentru computerul nostru Windows. Windows 11 are compatibilitate completă cu touch-ul și de data aceasta am găsit asta extrem de util.

Să vedem cum a funcționat în CS:GO, în comparație cu alte monitoare de jocuri:

Comparație prin amabilitatea WASD.RO – citește mai multe despre metodologia WASD.RO aici.

Schimbarea filelor, răsfoirea prin comentarii la videoclipuri sau chiar prin fișierele noastre s-a simțit bine. Dacă sunteți un utilizator de Windows zilnic, atunci aveți posibilitatea de a-l folosi ca ecran tactil.

De asemenea, în comparație cu alte afișaje portabile pe care le-am folosit până acum, monitorul Desklab ca ecran secundar pentru editarea video sau editarea fotografiilor a fost perfect, deoarece puteam scoate până la rezoluție 4K.

MONITORUL DESKLAB PENTRU DESIGN GRAFIC

De asemenea, am vrut să vedem dacă acest monitor ar putea înlocui o tabletă grafică sau o tabletă obișnuită și să extindă puterea Adobe Photoshop și Illustrator, oferindu-ne posibilitatea de a desena pe ecran.

Artiștii ar putea avea mai multă răbdare decât noi totuși, deoarece acest lucru nu a funcționat așa cum am sperat. Da, probabil că ar putea fi folosit pentru schițe, așa cum îl face reclamă Desklab, dar nu este un înlocuitor Wacom sub nicio formă.

Cu alte cuvinte, dacă ești un artist și ai cheltuit deja banii pe el, este în regulă, dar nu ți-am recomanda acest caz de utilizare.

MONITORUL DESKLAB ȘI UN IPAD PRO, MACBOOK PRO

Evident, am încercat monitorul ca afișaj secundar pentru un iPad Pro și un MacBook Pro. Cele doua nu au suport tactil pentru dispozitive externe, dar cel puțin l-ai putea folosi ca afișaj secundar de 15 inchi, cu culori frumoase și rezoluție 4K, conectat direct la un port USB-C fără a fi nevoie să iei cu tine cărămida de alimentare a monitorului. .

Setările și comenzile de pe dispozitiv sunt limitate și nu poți face mare lucru. Cu toate acestea, nu ai nevoie de multe controale suplimentare, deoarece delta-e mediu implicit este foarte bun.

MONITORUL DESKLAB ȘI CHROMEBOOK

Ultimul dispozitiv cu care am testat monitorul Desklab a fost un Chromebook. Cu suport tactil complet și rezoluție 4K, de data aceasta a reușit să îmbunătățească computerul școlii fiului meu și să încarce Chromebookul în același timp.

CONCLUZIE: ESTE O OFERTA BUNA?

Deci, poți folosi monitorul tactil Desklab 4K ca monitor portabil?

Da, cu siguranță îl poți folosi în timpul călătoriei. Este grozav pentru editare video sau sesiuni scurte de jocuri atunci când vrei să joci pe un ecran mai mare. De fapt, este ideal atunci când vrei să te distrezi în timp ce folosești un Switch sau o altă consolă obișnuită.

Totuși, trebuie să spunem acest lucru: dacă ești un jucător obișnuit cu rate de reîmprospătare ridicate, atunci probabil că nu este pentru tine.

De asemenea, reține că lipsa bateriei îl face mai puțin portabil decât alte monitoare existente.

Datorită ecranului său 4K, IPS, este perfect ca al doilea monitor pentru productivitate și utilizare profesională pentru un PC sau Mac.

Trebuie să spun, la acest preț (399 USD), acesta este unul dintre cele mai bune monitoare pe care le-am folosit la micul meu birou de acasă.

⫸ CUMPĂRĂ MONITORUL PORTAT DESKLAB AICI

Dacă esti în căutarea unui monitor portabil, sperăm că această recenzie te-a ajutat și dacă ai alte întrebări, nu ezita să le scrii în secțiunea de comentarii de mai jos!

*Este posibil să primim compensații în legătură cu achiziționarea de produse prin intermediul linkurilor din acest articol, dar asta nu ne influențează în nici un fel opiniile.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top