Gadgets

Cum se închid toate filele pe iPhone? Sfaturi despre cum să îți cureți iPhone-ul

Dacă faci multe căutări cu Safari pe iPhone, fără îndoială te-ai găsit cu o colecție de file deschise din când în când. Uneori nici nu observi câte ai deschis până când ești „îngropat” în ele și asta se întâmplă de obicei atunci când telefonul tău încetinește și verifici motivele pentru care se întâmplă asta. 

Iată câteva sfaturi și trucuri pentru a te ajuta să eviți să te îneci în toate filele deschise.

CUM SĂ ÎNCHIZI TOATE FILELE PE IPHONE: SFAT PENTRU SAFARI

Pentru a închide filele, trebuie să apeși „x” pentru fiecare dintre ele sau să îl tragi spre stânga. Acest lucru este util dacă dorești să păstrezi un număr limitat din ele deschise în cazul în care s-ar putea să mai ai nevoie de ele.

Dar dacă vrei să le închizi pe toate în același timp?

Mai întâi, deschide Safari, dă click pe butonul din stânga jos și accesează modul „Vizualizare filă”.

Dă click pe butonul Privat > Închideți tot. Acest lucru va închide toate filele pe care le-ai deschis anterior, dar reține că se va menține și în modul privat. Revino la modul normal pentru a ieși.

Poți utiliza această metodă nu numai pe iPhone, ci și pe iPad.

Există și aplicația Setări care te poate ajuta: deschide-o, apoi atinge Safari, care se află undeva la mijlocul listei care va apărea.

Apoi, accesează Ștergeți istoricul și data viitoare când deschizi aplicația Safari, toate filele ar trebui să dispară.

CUM SĂ REDESCHIZI O FILĂ ÎNCHISĂ 

Deci ai făcut un whoopsie și ai uitat că una dintre filele pe care le-ai închis era una de care mai aveai nevoie? Nu-i o problemă, există o modalitate de a o găsi și redeschide.

Mai întâi, deschide Safari. Apoi atinge pictograma File, o poți găsi în partea din dreapta jos a ecranului. Va trebui să apeși lung pictograma „+” din stânga jos, care iți va afișa o listă de aplicații închise recent.

Tot ce trebuie să faci în continuare este să derulezi până când găsești pagina pe care o cauți și să apeși pe ea, care o va redeschide într-o filă nouă.

Safari poate reține un număr destul de mare de file închise recent, așa că, chiar dacă trebuie să mergi puțin mai în urmă, șansele tale de a găsi pagina pe care ai pierdut-o sunt destul de bune.

Sperăm că acest lucru te va ajuta dacă încerci să iți cureți puțin telefonul. E întotdeauna o idee bună să iți închizi filele, mai ales dacă ai tendința de a menține multe dintre ele deschise, deoarece ar putea ajunge să iți încetinească iPhone-ul.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top