Gadgets

Dimensity 9000+ a ieșit peste Snapdragon 8+ Gen 1, conform ultimelor benchmarks

ROG-Phone-6D-Ultimate

Posesorii de telefoane Android au privit mult timp chipset-urile Snapdragon ca fiind cele mai bune, dar Dimensity vine tare din urmă, așa că asigură-te că nu ai prejudecăți cand vine vorba de upgrade.

Conform celor mai recente benchmark-uri publicate de AnTuTu pentru luna octombrie, MediaTek Dimensity 9000+ a depășit Snapdragon 8+ Gen 1.

Chipsetul se afla la bordul ASUS ROG Phone 6D Ultimate din imaginea de mai sus, care acum conduce topul de 10 cele mai bune smartphone-uri Android. 

Modelul testat a fost cel cu 12 GB RAM și 256 GB stocare, ceea ce l-a ajutat să obțină 1.123.036 de puncte pe AnTuTu.

Următoarele pe listă sunt toate telefoanele care folosesc Snapdragon. Numărul doi este modelul de 16 GB RAM + 256 GB pentru OnePlus Ace Pro, urmat de impresionantul iQOO 10 Pro cu 12 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare (v-am spus în recenzia noastră că si IQOO 9T e un telefon impresionant!).

Imagine via Gizmochina

Totuși, în topul performanțelor SoC a AnTuTu , Snapdragon 8+ Gen 1 se află mult deasupra Snapdragon 8 Gen 1 și Dimensity 9000+, care stau la egalitate pe o poziție mai jos. 

Topul celor mai bune telefoane Android din septembrie este continuat cu Black Shark 7S Pro și Lenovo Legion Y70 ajungând pe pozițiile a patra și, respectiv, a cincea.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top