Gadgets

Logitech Unifying Software: Cum sa folosești aplicația pentru toate dispozitivele tale

logitech unifying

În era în care totul este wireless, ar fi păcat să nu profiți de software-ul existent care poate asocia dispozitivele tale cu ușurință, fără nevoia de avea multiple porturi USB. Logitech Unifying Software este exact un tool pentru așa ceva – uite cum poți să descarci programul, să rezolvi probleme pe care le ai cu receiver-ul, sau să adaugi un alt dispozitiv la receiverul Logitech.

Logitech Unifying Software și receiverul permite utilizatorilor să conecteze multiple dispozitive wireless la un singur PC. Nu este nici o nevoie pentru porturi USB multiple când doar un singur receiver poate acomoda până la şase dispozitive compatibile Logitech.

Sună bine? Te-am auzit! Iată de ce aici este un ghid cuprinzător la cum să descarci programul, cum să adaugi dispozitive multiple, să-ți repari receiver-ul și să-ți dai seama ce dispozitive sunt compatibile cu această funcţie. 

LOGITECH UNIFYING SOFTWARE: CUM SĂ ÎL DESCARCI

Aplicația Logitech Unifying Software este disponibilă pentru descărcat pentru Windows, precum și pentru Mac și Chrome OS.

Pentru Windows, sunt câțiva pași simpli de urmat:

  1. Du-te pe site-ul Logitech support și caută iconiţa Unifying. Ai văzut-o? Acum dă click pe ea.
  2. O să obții un buton de download. Apasă-l!
  3. Asta ar trebui să deschidă un fișier de instalare pe care poți da dublu click. La fel ca toate software-urile care trebuiesc instalate, o să vezi o pagina de acord pentru termeni și condiții. Aici, doar selectează butonul care zice că Accept Termenii Acordului de Licenţă.
  4. Ai terminat cu asta? Poți da click în sfârșit pe butonul de Instalare.
  5. Ca să închei procesul de instalare, dă click pe butonul de Finish. Acum vei fi notificat să-ți adaugi dispozitivele compatibile cu Logitech Unify,

SOFTWARE-UL RECEIVERULUI LOGITECH UNIFYING: CUM SĂ ADAUGI ALT DISPOZITIV

Înainte să intrăm în adăugarea de dispozitive multiple, sunt câteva lucruri de notat.

Înainte de toate, poți adaugă multiple dispozitive la un singur receiver, nu invers.

De asemenea, mouse-urile de gaming de la Logitech nu funcționează cu Receiverul Logitech; în schimb, acelea folosesc “Lightspeed”. Dispozitivele care au o iconiță pătrată cu un soare sunt singurele care funcționează cu receiverul Unifying.

Ca să adaugi un alt dispozitiv:

  • conectează receiverul – asigură-te că nu este decât un singur dispozitiv conectat
  • ți l-a detectat PC-ul? Perfect!
  • a fost dispozitivul tău conectat anterior prin Bluetooth? Închide-l și deschide-l din nou ca să repornești procesul de împerechere

RECEIVERUL LOGITECH UNIFYING NU FUNCȚIONEAZĂ: CE SĂ FAC

Pare că receiverul tău Logitech nu funcționează? Poate că PC-ul nu îl poate detecta. Stai calm, că exista și alte opțiuni pe care poți să le încerci.

Drivere de mouse și tastatură neupdatate 

Poate că perifericele tale sunt neupdatate. Dacă asta e cauza, soluția e simplă. Poți ori să faci un update manual ori unul automat.

Ca să faci un update manual, va trebui să te duci pe pagina producătorului, să cauți cea mai actuală versiune a driverului tău și să urmărești instrucțiunile de acolo.

Dacă asta pare cam enervant, există programe terţe care pot face treaba pentru tine.

Software Setpoint lipsa

Poți încerca să descarci softul Setpoint de pe pagina Logitech. Poți găsi software-ul aici. Odată ce a fost descărcat, trebuie doar să rulezi fișierul .exe ca să instalezi programul.

Odată ce este gata, ar trebui să auzi un sunet ca atunci când calculatorul detectează hardware nou. Dacă îți solicită să îți oprești mouse-ul după care să-l reporneşti, ești gata! Ești la un pas distanță să-ți rezolvi problema. Acum, calculatorul ar trebui să poată să-ți detecteze receiverul. 

Trebuie să-l porneşti ca Administrator 

Soluția ar putea fi atât de simplă încât doar să trebuiască să rulezi programul ca Administrator.

Dar, înainte să faci asta, trebuie să-ți dezactivezi mouse-ul curent. Așa că du-te la Device Manager – Mice and other pointing devices. Îl vezi pe al tău? Selectează-l și apăsă pe dezactivare.

Odată ce este gata poți să te duci în siguranță către Win Menu și să cauți softul Logitech Unifying. Odată ce-l ai, doar dă click pe Run as administrator. 

Calculatorul tău ar trebui să detecteze receiverul Logitech Unifying de îndată ce software-ul a pornit.

Ai alte întrebări despre utilizarea software-ului Logitech Unifying? Lasă un comment mai jos!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top