Gaming

A apărut un jailbreak de PS5, însă vine cu riscuri mari

ps5

Jailbreaking-ul unui PS5 a fost mult timp un vis pentru cei care doresc să ruleze emulatori sau software homebrew pe aceasta consolă. 

Acum, tot internetul e pe jar odată cu apariția unui jailbreak PS5, însă entuziaștii ar trebui să se gândească bine înainte să-l  încerce. 

În primul rând, jailbreak-ul unui PS5 este împotriva termenilor de utilizare ai consolei. Mai mult de atât, acest jailbreak de PS5 care circulă acum este foarte instabil și nu funcționează mereu. 

Dezvoltatorii @SpecterDev și @StretchEcho au postat codul și instrucțiunile pe Github, dar spun că stabilitatea este destul de scăzută, în special în comparație cu jailbreakul de PS4, de exemplu. Una peste alta, acest exploit PS5 este, potrivit creatorilor săi, doar o modalitate prin care „dezvoltatorii să se joace pentru a face reverse engineering a unor părți ale sistemului”. 

El oferă acces la modul de depanare PS5 (debug mode) și îți poate permite să rulezi software care nu este produs de Sony, deși dezvoltatorii spun că funcționează doar în jur de 30% din timp. 

Jailbreak-ul se bazează pe tehnologia de browser al consolei, Webkit, și poate fi rulat numai pe PS5-uri cu firmware-ul 4.03 sau versiunile anterioare acestuia. 

Totuși, se pare că cineva a reușit să facă P.T. să meargă pe PS5, chiar dacă acest joc e disponibil doar pe PS4 și nu are backwards compatibility oficial.

   

Până acum, Sony nu a făcut vreun anunț, dar ne așteptăm ca compania să emită un avertisment împotriva jailbreak-ului PS5 cat se poate de curând. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top