Entertainment

Dave, sezonul 3 din 5 aprilie pe streaming

Sezonul 3 din Dave

Lil Dicky, pe numele său real Dave Burd, revine pe FX și pe streaming din 5 aprilie cu sezonul 3 din Dave.

Dave este un serial de comedie care explorează viața unui tânăr convins că este cel mai mare artist de hiphop care există și încercările lui de a convinge și restul lumii că este așa.

Lil Dicky – $ave Dat Money feat. Fetty Wap and Rich Homie Quan (Official Music Video)

Primele 2 sezoane ne-au plimbat prin aventura lui Dave, de la prima sesiune de studio cu un superstar, până la filmarea unui videoclip K-pop în Coreea și lansarea primului său album.

DAVE | Waking Up in Korea – Season 2 Ep. 1 Highlight | FXX

Serialul este difuzat pe FX în Statele Unite și pe streaming pe Hulu, iar în România se regăsește în catalogul HBO Max.

DAVE is coming (Official TV Show Trailer)

După o pauză destul de lungă serialul revine pentru sezonul 3 din aventurile repărului, care, de data aceasta, pleacă în turneu.

Așa cum a fost și în primele 2 sezoane, invitații faimoși sunt prezenți și în acest nou capitol din cariera sa. În primele 2 sezoane apar Lil Nas X, Justin Bieber, Kevin Hart, Kareem Abdul-Jabbar, Doja Cat, Kourtney Kardashian, J Balvin, Young Thug, și Marshmello, printre alții care îl însoțesc pe Dave în călătoria lui spre celebritate. Cum în noul sezon personajul se va plimba prin mai multe zone, ne putem aștepta la un line-up de celebrități cel puțin la fel de interesant. Până acum știm că Demi Lovato, Don Cheadle, Killer Mike, Machine Gun Kelly, Megan Fox, Rick Ross, Travis Barker și Usher sunt printre cei care au filmat pentru sezonul 3 din Dave.

În 2020, când s-a lansat, Dave a avut audiențe record pentru FX. Peste 1.000.000 de oameni s-au uitat la premiera fiecărui episod, un număr neașteptat de mare pentru un serial care pare independent și mai este și cu repări.

Dave Burd (cunoscut ca Lil Dicky), co-creatorul serialului, este un rap star de internet. Când pui lângă asta și un line-up de artiști/influenceri ca cel de mai sus, un scenariu amuzant ancorat în prezent și un co-star ca Andrew Santino, șansele să ajungi la un public numeros sunt mari. Iar a treia oară poate e mai cu noroc.

Lil Dicky - Third time's the charm
SEASON 3 – April 5. Third time’s the charm

Notă de subsol: Susține și proiectul Repări Faliți, povestea a doi repări care au un singur vis. Spre deosebire de Dave, ei nu au nicio șansă.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top