Digital Living

Încearcă acest instrument web simplu care te învață cum să folosești un DSLR

Plănuiești să-i oferi tatălui tău un DSLR de Crăciun, deși nu are idee cum să folosească unul? Cel puțin, dă-i câteva sfaturi înainte.

Sau, dacă nu ai timp pentru un curs de la A la Z despre fotografie, fă-i o listă de tutoriale online. În loc de un curs intensiv, el poate oricând să verifice Photography Mapped, un instrument web inedit. Dacă vrei să iți îmbunătățești și tu abilitățile de fotograf, încearcă acest site.

CUM SĂ ÎNCEPI CU FOTOGRAFIA DSLR

Un designer și animator din Londra a dezvoltat infograficul interactiv după ce și-a dat seama că majoritatea tutorialelor video erau incomplete sau doar experiențe și cărți pasive.

De aceea a creat Photography Mapped, un instrument web cu o diagramă statică care explică fizica fotografiei și o serie de grafice interactive care ajută utilizatorii să înțeleagă relația dintre setări.

UN INSTRUMENT PENTRU BAZELE DSLR-URILOR

Primul parte este un fel de introducere în fotografie, din momentul în care lumina lovește senzorul.

Grafica dinamică este plină de comutatoare care reprezintă diafragma, viteza obturatorului și ISO.

Cu cât un utilizator le ajustează mai mult, cu atât vede mai bine schimbările pe care acestea le provoacă într-o scenă. Deși tatăl tău nu va avea o fotografie adevărată cu care să se joace, un desen al unui elicopter va fi perfect pentru a observa diferențele.

Photography Mapped poate fi folosit gratuit, aici.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top