Gadgets

7 dintre cele mai bune căști retro care chiar merită cumpărate

O mulțime de lucruri revin la modă, dar doar pentru că devenim puțin nostalgici pentru estetică, asta nu înseamnă că trebuie să mergem din plin pe Lo-Fi, chiar dacă acele căști vintage, retro din magazinul de second-hand arată. ispititor.

Dacă ești un audiofil care preferă să stea lângă un recorder cu o pereche de căști, știi foarte bine că sentimentul este de neegalat și muzica pur și simplu sună… diferit. Și am ajuns destul de departe în ceea ce privește dispozitivele audio, și cu atât mai mult când vorbim de căști.

Cu toate acestea, multe dintre ele vizează un stil mai high-tech în ceea ce privește designul. Dar am compilat o listă cu unele dintre cele mai bune căști retro pentru audiofili, care își propun să păstreze estetica epocilor trecute, dar să mențină calitatea sunetului prezentului.

Așadar, dacă înclinați mai mult spre un stil de căști anilor 70 sau dacă sunteți încă un copil din anii 90 care visează cu ochii deschiși la walkmanii din trecut, uitați-vă la căștile de mai jos – cine știe ce ați putea găsi?

SENNHEISER MOMENTUM 2.0

Nu ar fi o listă orientată audio dacă Sennheiser nu ar fi pe listă. Fiind unul dintre cele mai cunoscute mărci din sectorul audio, vei întâlni adesea brandul acesta la concerte și chiar la turnee de jocuri.

Cu un aspect care nu poate deveni mai retro, căștile Momentum 2.0 au drivere de 40 mm, cântăresc doar 0,56 lb și au un răspuns în frecvență de la 16 Hz la 22 kHz.

Casti SENNHEISER MOMENTUM 2.0

Acestea funcționează fără fir prin Bluetooth, dar pot fi conectate și cu un cablu audio și vin cu o autonomie a bateriei de 22 de ore. În plus, dispun de anulare activă a zgomotului hibrid NoiseGard.

Achiziționează-le de aici.

FOSTEX RP

Aceste căști sunt cu siguranță captivante: nu numai că au un aspect retro, dar sunt și realizate din lemn de mahon african.

Au drivere de 50 mm, un răspuns în frecvență de la 15 Hz la 35 KHz, iar diafragma este realizată din folie de poliamidă completată cu gravare cu folie de cupru.

Casti Fostex RP

Potrivit companiei, carcasa din lemn ajută diafragma să ofere un sunet mai fin, mai precis, cu mai multă adâncime.

Achiziționează-le de aici.

SONY MDR-7506

În afară de Sennheiser, Sony este renumit pentru căștile sale, iar acest model este unul dintre cele mai bune. Cu același aspect supradimensionat ca fiecare căști retro demne de coroana lor, au perne mari și moi care asigură că nu există scurgeri de sunet chiar și atunci când volumul este destul de mare.

Casti Sony MDR

Au un nivel de impedanță de 63 ohmi și un răspuns în frecvență de la 10 Hz la 20 kHz, toate acestea se unesc pentru a produce un sunet clar. Din păcate, dezavantajul acestor căști este portabilitatea lor, deoarece sunt cu fir și cablul spiralat care este atașat de ele este destul de puternic.

Achiziționează-le de aici.

MARSHALL MAJOR III

Marshall Amplification este un nume cunoscut în lumea dispozitivelor audio premium și când vine vorba de căști retro, nici compania nu dezamăgește.

Căștile Major III au peste 80 de ore de redare fără fir și o încărcare de 15 minute, conform companiei, îți va oferi aproximativ 15 ore de ascultare. De asemenea, pot fi încărcate fără fir, dacă ești dispus să plătești banii pentru un suport de încărcare.

Casti Marshall Major

Căștile se conectează prin Bluetooth aptX și au un răspuns în frecvență de la 20Hz la 20kHz. Și ce este mai retro decât acel design de piele atât de recunoscut?

Achiziționează-le de aici.

AUDIO-TECHNICA 700X

Aceste căști au un aspect destul de unic, datorită carcasei de tip fagure din aluminiu și suportului 3D Wing auto ajustabil. Ele ies în evidență din motive întemeiate.

Casti Audio Technica

Au drivere de 53 mm și o impedanță de 38 ohmi, precum și un răspuns în frecvență de la 5 Hz la 30 kHz. Unul dintre cele mai frecvente feedback-uri despre aceste căști este cât de bun este sunetul direcțional, de aceea este o alegere populară printre jucători.

Achiziționează-le de aici.

PANASONIC RETRO

Când te gândești la căști retro, designul acestor căști este cel mai probabil ceea ce ai în vedere.

Casti Panasonic Retro

Acestea oferă 24 de ore de redare, iar o încărcare de 15 minute vă va oferi 2,5 ore de ascultare. Acestea dispun de plăcuțe cu perniță pentru confort și drivere duble din neodim de 40 mm. Datorită unei funcții numite Acoustic Bass Control, vei asculta tonuri înalte și joase îmbunătățite, aproape fără distorsiuni.

Căștile vin în patru culori cu nume precum Sangria, Matte Black, Matte Steel sau Dijon. Din păcate, ele nu dispun de anulare activă a zgomotului și nu există nicio opțiune de cablu.

Achiziționează-le de aici.

KOSS PRO-4AA

Una dintre cele mai accesibile opțiuni de pe piață, care nu sacrifică calitatea sunetului. Koss Pro-4AA are drivere de 50 mm, impedanță de 250 ohmi și un răspuns în frecvență de la 10 Hz la 25 kHz.

Casti KOSS PRO-4AA

Trebuie să ai în vedere că aceste căști sunt, în lipsa unor cuvinte mai bune, construite ca un rezervor. Sunt destul de grele, ajungând la 1,5 lb, ceea ce este mai mult sau mai puțin dublu față de greutatea căștilor tale medii. Dacă este ceva cu care poți trăi, atunci ești pregătit pentru o călătorie audio, deoarece aceste căști nu dezamăgesc, oferind sunete clare, de înaltă fidelitate.

Achiziționează-le de aici.

*Dezvăluirea afiliaților: este posibil să primim compensații în legătură cu achiziționarea de produse prin intermediul linkurilor din acest articol. Acestea ne permit să generăm venituri pentru munca noastră, dar nu ne vor influența niciodată conținutul.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top