Futurism

GoTech World 22 adună la Romexpo cele mai importante companii din România

gotech world - imagine de la eveniment

Au mai rămas câteva zile până când GoTech World 22, unul din cele mai mari evenimente de tech din România, își va deschide porțile.

Evenimentul se va desfășura între 3 și 4 Noiembrie la Romexpo, în pavilionul B1.

Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în zona de tehnologie atât la nivel local cât și mondial, grăbește-te să îți achiziționezi un bilet de pe site-ul oficial.

Evenimentul va acoperi zonele de digital marketing, retail și e-commerce, dar și de business transformation sau smart city. Pentru cei care vor să-și îmbunătățească punctual cunoștințele, vor exista scene și pentru IT Ops, Devops, Cybersecurity, UX/UI sau Java, cu discuții susținute de experti in domeniu.

GoTech World 22 va avea invitați de top cu insight-uri unice, de la Inderpal Bhandari, Global Chief Data Officer la IBM, până la James Aslett, Head of Education la platforma de cryptocurrency Binance, și Adela Cioroiu, Strategic Intelligence Lead la World Economic Forum.

În zona de securitate informațională, Adrian Floarea, CEO certSign, va deschide evenimentul. Printre invitați se numără și Dr. Alina Matykhina, Head of Cybersecurity la Siemens, care va susține un panel despre securitatea inteligentă pentru clădiri și infrastructură critică.

Dacă arunci o privire pe agenda evenimentului, vei vedea că cele 2 zile sunt încărcate de discuții din toate ariile industriei de tehnologie, dar și de idei ce adresează provocările masive ale umanității, precum schimbările climatice și sustenabilitatea.

Prima zi a GoTech World 22 va fi deschisă de un mesaj al Președintelui României, Klaus Iohannis, iar a doua zi de către Mircea Geoana, Deputat Secretar General NATO și fost candidat la președinție.

La eveniment sunt așteptați peste 16,000 de participanți iar biletele sunt disponibile aici

Mai jos poți vedea ce s-a întâmplat la GoTech World 19 din 2019, ultima ediție fizică a evenimentului.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite

To Top